storsjöyran.
2012-07-25 / 20:52:51 / Allmänt

(Orkar inte kolla genom och rätta alla skrivfel o.l. så om du inte pallar av att läsa dålig svenska rekomenderar jag att du inte läser det här inlägget)
 
 
Det känns alltid som om man väger 5 kg mindre dagen efter en riktig hård träning. Om man har kört ett lugnt pass en dag kan byxorna plötsligt sitta onormalt tight rundt rumpan. Det sägs att sådana förändringar inte kan ske över natten. Pff! Det sker visst så snabbt.
 
 
I går körde jag backintervaller, vilket var bra plannerat. Idag blev jag nämligen tvungen springa rundt på stan för att hitta allt jag behöver tills i morgon. Om jag inte vore i så bra form hade jag fått andningsbesvär. Eftersom jag tycker det är pinsamt att andas för högt i offentlighet skulle jag behöva hålla andan varje gång jag passerade någon, vilket skulle bli minst varje 5:e meter, vilket ville sluta med att jag vore tvungen gömma mig på en toa eller något för att kunna få ner puslen under 150. Allt detta skulle bara resultera i en stor försening och jag skulle aldrig hunnit med att göra alla viktigheter i min hektiska vardag.. Det var alltså tur att jag valde köra hårdträning i går.
 
Nu återstår det bara att tvätta kläder och trycka dom ned i resväskan, sen får jag träffa 3 stycken köttbitar jag har saknat så mycket sedan vi tog studenten tillsammans. Jag är nästan lite nervös!
 
 
 

Hur gör man?
2012-07-20 / 16:49:28 / Allmänt

Rädslan för att återvända till Övik blir lite större för varje dag som går nu. Idag är det 9  dagar kvar. Att träffa alla gamla och nya kommer bli kul, och särskilt att få snöra på sig skridskorna igen. Ni vill inte veta hur många gånger jag känt längtan efter hockeysvett den senaste veckan (jag är sjuk i huvudet). Men hur gör man när dom man saknar allra mest inte kommer finnas där?
 
Även om jag inte flyttar till en ny stad blir det som ett nästan-nytt kapittel i mitt liv, likt som alla andra normala 93or. Det kommer inte blir som förut och jag har svårt med att tro att det kommer bli särskilt bättre. Men det blir nytt, och nytt är bra. Jag tror jag kan överleva Bra.

null tegn til liv
2012-07-17 / 19:08:54 / Allmänt

Når CommunityChannel ikke vlogger nekter jeg å blogge. (Enn så lenge)

Vi fick aldrig fisk, men..
2012-07-15 / 19:20:05 / Allmänt

Det är jobbigt när allt blir så stressigt att man stannar kvar i soffan istället för att ta tag i saker. Därför passade det mig perfekt att det inte fanns någon soffa i tältet på Bessaker.
Det var inte bara jag som kände stresset inför helgen. Det gick inte föra ett normalt samtal med Andreas innan vi hade Kaja i bilen och var på väg över Trondheimsfjorden med färjan. Först då kunde han sluta kalla mig Kaja.
Även om jag fick sprit spottad i ansiktet, en hink och en glasflaska i huvudet så tycker jag helgen blev lyckad. Otroligt, men sant. Vad är Feskfestivalen utan en lite för våldsam kompis? Min lycka kan också bero på vädret som inte alls blev lika blött som yr.no sa.
"Camp CHArmerende"
 

Alternativ sittplats för den som inte hade med sig stol.
Superstar Helena Wik (aka min kompis) tillsammans med Sie Gubba.
 

fyra fyror
2012-07-12 / 19:32:45 / Allmänt

Svensk mysig kväll där nästa dag inte var lika mysig...
 
Har vi ett norskt eller svenskt ord för Memory Lane? Minnesvägen?
Oavsett.
 
Den 04.04.2004 fiskade jag upp en torsk på 4kg. Det är en sak jag aldrig kommer glömma. Samma som att jag aldrig glömmer den gången Emilie en helt tillfällig dag sa "exakt den här stunden ska jag alltid komma i håg".
Jag minns också förra Bessaker-festivalen. Nästan. Den här gången måste jag använda ett av Ida's ord för att kunna beskriva årets Feskfestival: Hypad. Men vi åker upp mot norr i morgon oavsett hur mycket regn, stress och lera det kommer bli, bara för att upprätthålla våran tradition. Fast det är ingen tradition, bara en konstig sak som ska bli en tradition. Kanske. Okej, sanningen är at det aldrig kommer bli någon tradition. 2 gånger på  Bessaker verkar vara mer än tillräckligt.
Jag gjorde en Pros & Cons lista (i huvudet) för att kunna se varför vi åker till Bessaker. Jag fick bara upp en punkt på Pros...
 
Pros:
  • Även om man skulle tro att Bessaker ligger i Nord-Trøndelag så ligger det faktiskt i Sør-Trøndelag

skitsnack
2012-07-09 / 15:17:29 / Allmänt

Arbeidsuke nr.4 startet så bra som det går. Sang Tvivel med Lasse samtidig som jeg malte i takt med musikken. Nei det så ikke så bra ut, men det var overraskende effektivt! Så begynte det å regne. Regn betyr kaffepause så jeg klager ikke, men det er litt kjedelig når jeg først var i slaget. Håper virkelig det blir bedre vær til helga når vi skal til Bessaker på feskfestival'n. 
 

answer my questions, please.
2012-07-07 / 20:23:07 / Allmänt

Hvem er den nye gressklipper-gutten i gata?
Hvem er medlem på flashback forumet?
Hvem tror at man staver person med j? P-E-R-S-J-O-N?!?!?!?!?!
Kan man dra til frisøren bare for å vaske håret?
Er der kult med engelsk overskrift?
Er det noen som selger en soffa i Övik-området?
Skrives soffa med en eller to F-er?
Kommer jeg aldri til å snakke ordentlig norsk igjen?
Hvor er fjernkontrollen?

Munkholmen
2012-07-06 / 17:11:46 / Allmänt

På torsdag hentet mamma meg etter jobb før vi dro til Munkholmen, helt enkelt fordi vi ikke har vært der på lenge.

RSS 2.0