11 minutter etter
2012-06-28 / 16:13:13 / Allmänt

Enligt Ola är äkta Coca Cola det bästa som finns i hela världen, särskilt om man har haft en lång cola-paus (dvs 1 vecka). Själv är jag inte helt säker på om jag håller med min arbeteskollega och tvilling. Kanske efter en lång dag på jobbet, men det finns mycket annat som är bättre. Ida's konstiga SMS till exempel.
 
Att vara tvillingar är det faktiskt inte alla som får uppleva, dvs jag har en lärdom mer än alla dom. Alla tror att det är jättekul att ha en tvilling, vilket dom har fullständigt rätt i. Det enda negativa med att vara tvillingar är att man måste stå ut med dom samma frågorna heela tiden. Vem kom först? Är ni lika? Kan ni läsa varandras tankar? Hur gammal är han? Overkligt många som har frågat just den sista frågan!
 
Att vara tvillingar betyder att man alltid har någon vid sin sida genom hela uppväxten, men nästa vecka blir det inte så. Ola åker till Rhodos i 10 dagar och jag får jobba ensam tillsammans med min iPod. Det blir skönt att släppa bli spillt målning på hela tiden, men lite jobbigt att inte ha någon chaufför som kan skjutsa mig till andra sidan av stan.
 
I dag var jag och min tvilling på ett av stadens finaste hotell och åt frukost med jobbet. Pga frukosten fick vi en skön timmes sovmorgon, men det verkar inte ha hjälpt så mycket då båda är tröttast idag. Tur det bara var ett engångshändelse och att vi i morgon får kliva upp kl 06:00 igen..
Från stugan.

syskonkärlek
2012-06-24 / 20:48:26 / Allmänt


Spontan
2012-06-24 / 17:24:42 / Allmänt

Andreas lever med en filosofi om at alt som gjøres spontant blir dobbelt så bra som planlagte ting, så i går klokka 8 på kvelden kom han og Emilie på døra."VI SKAL PÅ HYTTA!!". Da jeg spurte hvilken hytte det var snakk om var det såklart min de mente. Det var bare et lite problem, hyttenøkklene lå i pappas bil som sto på langtidsparkeringa ved flyplassen. Etter å ha kjørt rundt på en parkeringsplass med over 2000 biler fant vi ut at det kanskje var best å spørre om hjelp. Vi skulle kanskje gjort det med en gang, ikke bare fordi det tok 1 minutt men også fordi det tydligvis var ulovlig for privatpersoner å kjøre rundt der inne..
 
Da vi endelig satt på hytta og følte oss så kul og spontan kom det et SMS Vilde R: "hvor lang tid tar det til Selbu?". 2 timer senere (kl02.00) var hun også tilkommet gjengen. Vilde var altså en klar vinner i å være spontan.
En gammel favoritt.
 
Det går bra nå om dagene, men jeg skulle likevel ønske at 26.juli var i morgen.
 

Svenskar är snyggast
2012-06-21 / 23:15:40 / Allmänt

Å avslutte 2 ting samtidig er ikke bra for kroppen. Rettere sakt huden rundt øynene. For straks en uke siden tok jeg studenten og fikk forlate "min svenske familie". I går og i dag har jeg sett ferdig siste sessong av One Tree Hill. Det hele har endt i en foss av tårer og det kommer til å bli flere. Ikke bare fordi jeg vurderer å starte på sesong 1 av One Tree Hill, men også fordi jeg savner svenskene.
 
Heldigvis, takket være Ida, er det nå helt sikkert at vi skal til Storsjöyran 26.juli, hvor jeg får treffe henne, Pesä og Cai. Det er så fantastisk at jeg skulle ønske sommeren snart var over, bare fordi jeg lengter sånn til å treffe dem. Såklart lengter jeg også etter å få høre Lasse W og Melissa Horn +++.
 
I morgen kl 3 er jeg ferdig med min første arbeidsuke og jeg kunne ikke vært lykkligere. Jobben gjør meg ikke bare solbrent og støl, men gir meg også penger hvilket jeg gleder meg til som en gris. Noen sier at penger ikke er nøkkelen til lykke,  men det fleste av oss vet at det er en stor saftig løgn. Jeg blir lykklig bare av å tenke på penger.
 
Nå er det leggetid. Å stå opp klokka 6 hver dag er slitsomt for både kropp og hjerne. Her kommer noen bilder til deg som ikke jobber. Kategori: hyttetur med HG93
 
 
 

Kungligt du vet.
2012-06-17 / 21:33:36 / Allmänt

Dom senaste veckorna har varit underbara, men i går kom jobbigheten att lämna allt och åka hem till Trondheim. Visst, det är en härlig känsla att kunna somna till ljudet av Trondheims trafik, jag älskar det. Men det är tungt att man inte längre kan äta ostmackor på valla och lyssna på Cornelis Vreeswijk medans man pratar om dåtidens bekymmer.

 

Att sjunga til Tre Små Kinesere hjälpte en del på hemresan, och att jag har internet, tv och mat i kylskåpet är som ett dyrt skavsårplåster på såret. Har många underbara minnen jag kan kolla tillbaka på från dom här 3 åren med HG93-tjejerna, men jag skulle verkligen önska det fanns tid att skapa flera.

Ha en fin sommar nu och ät mycket glass.

 


helt sperra i høvve
2012-06-07 / 19:11:16 / Allmänt

Jeg tenker på mye som jeg vil skrive, men når jeg først har internett har jeg glemt hva alt var. I morgen er det skoleball og jeg skal ta bilder av mine fine venner som mest sannsynligvis kommer til å se enda finere ut i morgen. Det er utrolig hvor mye folk penger folk legger ut på denne dagen. Hverfall, jeg skal forsøke legge opp litt bilder fra de siste dagene før vi tar studenten så hold i hatten.

 


Det er sommer i Övik hvertfall
2012-06-03 / 18:57:26 / Allmänt

Har hatt en fantastisk uke i Rhodos og har så mye jeg vil fortelle. Dessverre har jeg lagt et løfte. "det som händer i Rhodos, stannar i Rhodos". Det jeg kan fortelle er at vi på 7 dager sov ca 27 timer.

Nå går vi inn i nest siste uke før vi tar studenten. Nå er jeg en fake-student egentlig, men jeg liker å innbille både meg selv og andre at jeg tar studenten på ekte. Det gir meg en litt bedre magefølelse å tro at jeg ikke må gå på skolen mer om jeg ikke vil.

Nøtta jeg befinner meg hos i skrivende stund. Hva skulle jeg gjort uten venner som lar meg låne internet?


RSS 2.0