Halloweenångest
2012-10-27 / 22:59:00 / Allmänt

Övik är inte Övik utan snö. Därför var det extra jobbigt imorse kl 04:30 då jag fick lämna Rocky och åka ner til tråkiga stockholm utan snö för att spela bortamatcher. Såklart blev det roligare då vi vann mot Segeltorp 6-1, men. Jag älskar snö och vintern och julen och allt det där med glögg och pepparkakor.
 
Tyvärr för mig och alla andra som älskar julen är det fortfarande 58 dagar kvar innan man får fira julen. Först måste man fira halloween. Vad fan ska man klä ut sig till? Det ska visserligen vara något läskigt, typ som Hufsa. Nej just det, hon heter inte Hufsa i Sverige, dom kallar henne Mårran.
I morgon spelar vi mot AIK, stjärnlaget. Jag erkänner att jag är ganska nervös inför mötet. Att dom vann 9-1 mot Munksund var inte dirket det bäst som har hänt..
 
Kanske jag och Ida ska vara hattifnattarna på fredag? Vilken idé!

Livet skjer
2012-10-23 / 08:46:10 / Allmänt

Ibland händer det saker här i Övik. Jag har färgat håret rött, och det blir rödare för varje dusch. Jag har spelat Europacupen och kvalade vidare till nästa grupp som ska spelas i Schweitz. Jag krockade i sargen och har nu svårt för att gå i trappor eller sätta/resa mig utan att se ut som en riktig ful grinunge.
 
När jag kommer hem tänker jag lägga mig i sängen och dö. Jag kommer vara död helt till nästa dag, sen kommer jag antagligen dö ännu mer. Rykten säger att Micke tänker döda oss i morgon, även fast vi har svåra matcher till helgen. Den mannen är galen och vi är ännu värre är vi som gör allt han säger utan att tveka en sekund. Hjärntvättade tjejer som gör allt för att bli bättre på en sport folk säger är gjord för killar.
 
Nej, förlåt. Jag har bara ont i knäna och behöver få ut lite frustration.
 
Lycka till med era liv idag, hoppas ni inte har ont i något knä alls och att ni kan gå normalt. PUSS PÅ ER ALLA.

0645
2012-10-10 / 09:36:27 / Allmänt

Vi har begynt med noe nytt. Hver onsdag kl 05:30 står jeg opp får å komme i tid til treningen som begynner 06:45. Nei, det er ikke skoletrening, det er med laget. Det går veldig bra å trene så tidlig, men problemet kommer etterpå når man skal sitte på skolen og pröve å läre seg noe i timene..
 
Det begynner å bli kaldt i Övik og jeg lengter etter snöen. Jeg lengter også til jul for tiden og har allerede planlagt inkjöp av diverse ting som skal gjöre leiligheten min til et juleparadis. Håper jeg ikke virker helt psyko. Bare synd at det fremdeles er höst og hele 75 dager igjen til jul.
 
I löpet av de dagene som har gått siden sist jeg blogget har vi rukket å vinne 6 av 6 kamper. Til helga möter vi Brynäs og Leksand. Selv om vi vant mot de forige helg er det to sterke lag vi möter.

Her er noen höstbilder jeg har tatt i löpet av den tiden jeg ikke har blogget.
Just det! Glemte nesten å informere om at jeg nå bor sammen med denne söte fyren. Jeg passer han inntil videre.

RSS 2.0