Seriefinal tydligen
2013-11-30 / 09:22:30 / Allmänt

Gameday, ordet jag är så fruktansvärt less på men ändå säger högt varje "gameday". Det har utvecklats till att bli en sorts tix, på samma sätt som att jag alltid måste nudda målgården innan matchen börjar.

Vi möter Linköping i Linköping och som vanligt pirrar det lite extra i magen när man vaknar på morgonen på just detta Scandic. Jolof är som vanligt uppe ur sängen först och jag njuter de 30 sekunderna jag har kvar innan det är min tur att pinka. Nere vid frukosten är det inte särskilt mycket kö men jag får ända trängas lite för att inte hamna bakom den lite äldre tanten jag vet kommer ha svårt med att förstå kaffemaskinen. Inte har jag tid med sånt när tallriken är fylld med hotellfrukost.

Idag är det gameday och efter att ha borstat tänderna och slitit på mig mina svarta jeans är jag redo. Just ja, ska bara nudda målgården först också, sen är segern så gott som i box. Typ.

Hepp, hepp!

Det som hände och hända ska
2013-11-20 / 00:00:57 / Allmänt

Jag fick inte sova i går och kände nästan för att hålla mig vaken tills jag skulle upp kl 06:30, men kom på att jag faktiskt var tvungen hålla mig vaken hos tandläkaren och beslöt mig för att sova dom 2 resterande timmarna.

Väl uppe ur sängen och på plats hos tandläkaren fick jag vänta 10 minuter över min tid trots att jag var dagens första patient. Lite sur och mycket trött fick jag dock höra den glada nyheten om att tandtråd och Flux lönar sig och behövde bara laga en tand istället för två.


När jag kom hem sov jag bort hela dagen innan jag hamnade framför tvn hemma hos min backkompanjon Jolof. Vi åt pizza, chokladbollar, skumtomtar, pepparkakor och drack Ramlösa, vatten, kaffe och glögg medan vi bevittnade Sveriges förväntade förlust mot Ronaldo.

Efter första insläppta mål var vi alla lyckliga, nu fick vi byta till Paradise Hotel utan att må dåligt över det.


Till helgen möter vi AIK i ett dubbelmöte som spelas i Modohallen. Det ska bli roligt att spela i vår söta lilla lya och ännu roligare att S och P kommer sitta på läktaren. Längtar som F. 

No e d natta.

Måndagen
2013-11-06 / 13:44:30 / Allmänt

Jag hade gett allt för att få återvända till den bästa måndagen i mitt liv. Den måndagen då allting kändes överkomlig, allt var möjligt.

Trots alla människor som dansade på bordet stod det lika helt dagen efter. Det samma gäller stolen som blev slängt ner från balkongen.

Det var en kväll då P simmade i ett badkar utan vatten, Philip gjorde en klassisk 007-entré in i vardagsrummet utan att välta någonting och S gick runt i sin fina balklänning utan att oroa sig över morgondagen. En kväll då spyan i handfatet enkelt skylldes ner med lite vatten och den krossade glasrutan gick att laga.

Det var en måndag då alla var så otroligt lyckliga över att bara vara där med varann. 

Det var vår sista måndag som klasskompisar och vi såg till att njuta varje sekund av vår kaotiska tid tillsammans.

Jag saknar allt, alla skratt och alla tårar, varje dag. 

RSS 2.0